Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en dikt jag tillägnat min vän Karin som inte längre är ibland oss...


Någon som minns?

En vacker flicka
Så spröd till sinns
Nu är hon borta
Någon som minns
Som en stjärna på himlen
Hon lyser i mitt hjärta
Minnet av henne
Helar min smärta




Fri vers av Thorgal
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-01-09 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thorgal
Thorgal