Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åter igen på mitt nattliga jobb grep inspirationen mig. Då är det lika bra att den får sitt utlopp. Så på baksidan av Budlistan jag har till mitt tidningsdistrikt krafsade jag efter hand ner följande.


DisaDans 2.0

Diserna dansar
Åter igen
I takt till
Rimtursars kliv

Kylan tär
I märg och ben
Svärdsklang
Släcker liv

De fallna dansar
Disernas dans
Över daggvåta ängder
Utan sans

När Sunna smeker
Disafälten
Tårar gjuts
Över fallna hjälten

När diser dansar
I morgondaggen
Sänker Heimdall
Sin bro

Efter din ritt
Med Valkyriorna
I Valhall
Du finner din ro




Fri vers av Thorgal
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-11-17 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thorgal
Thorgal