Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med/utan

Med dig fick jag bre ut mina vingar till slut.
Bara en sista önskan, du fick mig dit du ville.

Är detta harmoni, eller bara ännu en av dina lekar?
Jag svävar högt över molnen, kan se hela stan härifrån.

Du skulle se mig nu.
Jag skrattade med dig då.
Jag skrattar åt dig idag.




Fri vers av skittle
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-22 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skittle
skittle