Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill bli kramad av en drakes vingbredd

"Ibland måste man välja mellan vad som är rätt och vad som är lätt."
De orden fick jag höra av en klok snubbe en gång.

Upplys mig, min kära. Vad har du att säga idag?
Eller är det bara en av många dagar.

"If you make a camp to help kids with ADHD pay attention - is it a concentration camp?"




Fri vers av skittle
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-24 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skittle
skittle