Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömmen

Du gjorde min värsta mardröm verklig,
och du tycker att jag är märklig?
Du hade sex med mina bästa vänner,
du ska bara veta hur det bränner,
ingen kommer någonsin kunna ta bort denna smärta,
jag kan uppriktigt säga att ni krossade mitt hjärta....




Övriga genrer av emaa
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-25 11:12



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Bästa vänner? Flera dessutom?
Låter ju snarare som värsta / sämsta vänner.
Och personen i fråga är ju ett praktarsel, ett äckligt svin.

Ber om ursäkt ifall jag är för hård, men sådant där tål jag inte.

Hemskt, jag lider med dig och kan till viss del bara föreställa mig hur ont ett svek av den digniteten skulle göra.
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

emaa