Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är jag

då ditt liv helt rasar samman,
då du helt har tappat flamman,
känn efter en extra gång,
försök att se förbi all grå betong,
bakom all betong finns ett ljus,
då du andas in det känner du ett rus,
ett rus som gör dig lycklig och varm,
du känner ro och kan glömma all harm,
en plats som fyller dina näsborrar med kärlek,
med kärlek är du ej längre vek,
skör som ett blad växer du dig starkare,
folk vet inte vad de pratar om då de kallar mig knarkare,
en knarkare som är hög på livet,
jag tänker nu ta det stora klivet,
klivet ut i världen och verkligheten,
jag tänker kasta mig ut i smeten,
jag tänker uppnå min dröm,
med eller utan er beröm,
jag vill att ni ska på mig tro,
det hade underlättat för oss alla..
jag vet att det hade tagit bort er oro,
er oro att ert barn kommer att fimpa livet,
för er står min död som knarkare redan skrivet,
att ni tror det om mig gör mig så ledsen och besviken,
det känns som att jag nu stöter på fler diken,
jag önskar att allt bara kan ordna sig,
att ni igen kunde lita på er lilla tjej,
jag ber om ursäkt för mina misstag,
jag antar att jag får be ursäkt för att jag är jag...







Fri vers av emaa
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-13 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emaa