Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är min dröm

du är som min dröm,
du är som min skatt,
jag orkar inte bråka mer,
det gör mig helt matt..

du är min hjälte,
du är min passion
en dag klarar jag inte mer,
det är då jag vandrar
upp på bron..

du är min själ,
du är min kraft,
du är den bästa
skatt jag haft..

du lämnade så snabbt,
du lämnade så kallt,
i såren du skapat strödde
du ännu mer salt..

jag var med dig lycklig,
jag var med dig trygg,
efter ett tag visade det sig
att allt du gjort varit att
gått bakom min rygg..

hur ska jag någonsin kunna förlåta,
hur ska jag någonsin kunna glömma,
hjärtat mitt kommer i all evighet att ömma..

den här gången säger jag hejdå för sista gången,
nu är det din tur att känna dig som fången...




Övriga genrer av emaa
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-25 01:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfull dikt i gott språksvung
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

emaa