Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försvinn ur mitt huvud..

jag saknar dig mindre och mindre för varje dag som går,
varenda gång du försvinner ifrån mig läker mina sår.
jag tänker på dig mindre och mindre för varje dag som går,
tiden med dig var för mig väldigt svår.

jag vill aldrig mer se dig..
jag vill aldrig mer höra ifrån dig..
inte efter allt du har gjort mig..
inte efter alla sår och djupa sprickor
du har skapat i mig.




Fri vers av emaa
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-20 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emaa