Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om rädslan för att bli bränd. det där med att våga släppa in någon. om ångest. om att lära sig tappa kontrollen, släppa den. lev låt leva.


för nära, farligt alldeles för nära

det är läskigt
när det är hujeda mig
nära in på
och då flyr man som allra bäst
lägger benen snabbt som attan
om ryggen
och
springer
springer tills benen blöder
trasas samman till köttslamsor
står vid brytpunkten
pudelns kärna
är du
så nära
kära
rara
så nära
jag dör lite åt gången
för att ständigt åter hamna däruppe
det är nervkittlande
något så in i vassen
nervigt
nervvrak
jag dör
lite
åt
gången
att bita sig självt i svansen
är frågan




Fri vers av charlotte svensson
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-29 23:52



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Fin debut på poeter.se!
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

charlotte svensson
charlotte svensson