Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen annan kan kväva dig förutom du själv

alla minnen
river
i mig jag minns mest det söta
som kanske inte var så sött
efter allt lätt att vara klok efter

stoppa huvudet i sanden
där kan man ju inte andas ordentligt
inte kan man se heller
röra sig desto mindre
men det kanske är bra där nere
där man kan stanna all rörelse
alla känslor
så man slipper ta itu
så man slipper vara naken
slippa utvecklas
konfrontera sin ångest
våga reda ut varför det enda roliga i livet är
fyllan
en mans flykt
det var det första som du sa var det roligaste du visste
när jag frågade
det andra var knulla

jag har ett ansvar
det är att ta hand om mig själv
och jag väljer att stå på jorden inte sjunka ned i en sandhög
måste vara väldigt kvavt där
stelt
lev ut lev andas

i ett par dagar
efter att ha vänt och ut och in på mig själv
kom huvudvärken
som ett vackert brev på posten
på kalle på spången fick jag höra
att man nämligen kan få stark huvudvärk vid utveckling
plopp
och en polett trillade ned

och jag känner mig tacksam
för jag har verkligen försökt
vara så varm
jag bara kan




Fri vers av charlotte svensson
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-27 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte svensson
charlotte svensson