Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ger jag ger till dig samtidigt är det som om jag ger till mig

två tandborstar

i en silvrig mugg

står på vit

keramik

kranen rinner inte

muggen spolar inte

toapappret är slut

blå servetter på elementet bredvid

mörkt blå

att torka bort

gult & brunt

fast brunt blir det aldrig när du torkar dig

för du äter inte värst

mycket skräp



inte så värst mycket

skräp

du tänker att kanske ser han hur tandborstarna

dess strån är inborrade i varandra

kanske inte

du chansar har roligt tillsammans med dig

småglinsflin

något fattas dock

typ

små ögon

små munnar

och lite flygande hjärtan

ovanför

man tager vad man haver

det slutar med en liten liten kylskåpsmagnetsmus

som du sätter ovanpå

tandborstarnas huvud

och visst visst såg han




Fri vers av charlotte svensson
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-18 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte svensson
charlotte svensson