Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

falla

om jag släpper
taget
bara andas
bara andas luften lika lätt som en
fjäder svävar
får jag kanske
dina ögon




Fri vers av charlotte svensson
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-18 17:30



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Mycket vackert och poetiskt skrivet om "att släppa taget" - då får jag kanske dina ögon -. Fint!
2012-06-10

    Birgersdotter VIP
tycker om...
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

charlotte svensson
charlotte svensson