Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade kvinna älskade du älskade älskade

jag älskar
den del
utav dig
som älskar
dig själv

i en guldprunkande porlande bäck
är du den vackraste
luftbubblan
honey

bland rosagulagrönalila cocktailbär
är du den skarpaste
pärlan
moshi

i ett hav av nattugglesvart asfalt
är du den klokaste
maskrosen
darling

jag älskar
den del
utav dig
som älskar
dig själv




Fri vers av charlotte svensson
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-18 17:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
finstämd poesi- just egenvärdet väl värt att framhålla...
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

charlotte svensson
charlotte svensson