Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta

TILLS DÖDEN SKILJER OSS ÅT SA DU!

Vad jag gömt i mitt hjärta, har jag lagt i en ask
Ingen ska någonsin få se, det som var min mörkaste hemlighet

Glöm det vi sagt till varandra i vrede och sorg

Den sten som hänger runt min hals
Den tynger ned mig
Så tung, så tung, så tung

Jag vill sova, men aldrig vakna mer
Jag vill drömma och leva det liv jag ville ha, men aldrig vågade se

Glöm det vi ångrar att vi sagt och gjort
Glöm de tårar vi gråtit för fruktansvärda misstag vi begått

Men nu har döden skilt oss åt
Jag lämnar dig nu
Nu somnar jag in




Fri vers av törnrosa
Läst 19 gånger
Publicerad 2011-04-17 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

törnrosa