Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG GAV DIG ALLT

Jag gav dig allt,men du ville bara ha mer..
Jag gav dig min tillit
Du gav mig ingenting
Jag gav dig min tid
Du gav mig ingenting
Jag gav dig min lycka
Du gav mig ingenting
Jag gav dig min kärlek
Du gav mig ingenting
Jag gav dig mitt liv
Du gav mig ingenting
Nu när jag sårad, inte ger dig någonting
Vill du ge mig allt
Jag vill ingenting ha




Fri vers av törnrosa
Läst 383 gånger
Publicerad 2011-04-17 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

törnrosa