Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEMLIGHETEN

Hemligheten

Bara du och jag vet hur vi älskat...
Är det älskat?

Det är vår hemlighet

Den dör med mig




Fri vers av törnrosa
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-01 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

törnrosa