Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charmbönor

Jag har charmbönor under min madrass
dom ligger där å bubblar av skratt

Hur kan man sova så som dom hoppar och far

Dom skrattar så glatt att dunet i täcket får spratt

Sakta jag lyfter på lakan å tyg å tittar på dom med en bister syn
men minen den ändras rätt snart, när jag får syn på deras knas :)

Så söta dom är mina charmbönor, som ligger där å bubblar av skratt
vem behöver sova när man har en sån underbar skatt




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-27 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart