Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sällsynta tillfällen

En form har fyra sidor
vinklar det vita ljuset
spegelvända bilden
en vinning utan att vinna

årstidernas drill i fyra delar
sjunger falsett med fågelsång

spirar varje gång
gror och skjuter i knopp

vindblomma
från en till en annan

vibrerar när luft rör ensamt
blottat bröst
avslöjat

blomsterskrudar




Fri vers av purplepea
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-19 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

purplepea