Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen annan

Ringar till de stora tillfällena i livet
växlar i mörkret
och byter förpliktelser

Moderna kvinnor
smälter inte längre i regnet
stod det i boken

Ett löfte föll ut ur satinpåsen
älskande barn
om svaret bli ja

Hjärta och skuldra
lycka och sanning
torkar dina tårar




Fri vers av purplepea
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-20 13:54



Bookmark and Share


    Max Poisé
Texten är inte dålig men är avsaknad av själ och känsla. Ordvalen är utmärkta dock och sammanhanget blir så där poetiskt lös i flumdjungeln. Kanske är alltid ett kanske och aldrig något emellan !
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

purplepea