Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheten(från mitt dikthäfte:”Elmseld och Judaskyssar” skrivet 1997)

I mina drömmars stad…
står du rakryggad
och sensuell

framför mig

Din nakna kropp
dallrar
i vinterhettan

Jag ger mina
händer
eget liv

Formerna är
som
mjukt mockaskinn

Att upptäcka
en ny
kontinent

Min kropp
i
din kropp

rena vita svanar
skall vi
då vara

Vid varje träd, skall jag lyssna till ditt träds sus
Vid varje källa, skall jag dricka mig omättad på din härlighet

Min mun
skall vara
Christopher Columbus…
och du
du skall vara
Amerika

Tills
Du och Jag
och Vi
kallar oss Indien

….när alla runtomkring oss är Amerika.



© Pimsan Ivarsson




Fri vers av Pimsan Ivarsson
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-20 14:51



Bookmark and Share


    Herr Ångest
He he, får nästan lite känningar av Lundellsk kroppspoesi här. Som i låten "oh jag vill ha dig" ungefär. Inget ont i det men roligt att en tjej också kan (vågar?) uttrycka sig så.
2011-05-25

  Pimsan Ivarsson
Tack Ulf!
2011-05-20

    ej medlem längre
Yeah, me like very frickin' much!!!!!!!!
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Pimsan Ivarsson
Pimsan Ivarsson