Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt substitut

Ska skapa ett rum för dig
Lägga kuddar på golvet
Duka upp med läckerheter
Från jordens alla hörn

Men framför allt
Leka och smaka på orden
Med tunga av stål

Omfamna Dig då du blir gammal
Då rollatorn är ditt färdmedel

Då du dör
Kommer en del av mig att dö

Och mina ord till Dig kommer då vara
Hej då sorg! Hej då svek!

/© Elisabeth Pimsan Ivarsson




Fri vers (Prosapoesi) av Pimsan Ivarsson
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-05 17:44



Bookmark and Share


  M_Franke
Riktigt bra text, gillar
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Pimsan Ivarsson
Pimsan Ivarsson