Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget växer här

Jag har böjt mig
över havet
glupskt tittande
i Narcissus spegelbild

Flytandes ytligt
på din krusade
obeboeliga yta


Nätterna innehöll
ord från hjärtat
men i illusionen
krossades vattenytan
med 33,7 procent

Om varje ask
är ditt hjärta
skulle ingen någonsin
vara nära någon annan
Ingen skulle någonsin försöka

Hemligheter är som
ett pyramidspel
och ändå kräver du
Total Tillit

Du är döda havet
Du reser dig upp ur
Ytan och spränger
Mitt sanningssägande

Du lever
Du piskar
Du andas salt i strupen
Du kramar krampaktigt
Du kväver ord, frihet, glädje!

för....

med kuddar av stål
runt munnen
upphör luftens absorptionsförmåga

©Pimsan Ivarsson




Fri vers av Pimsan Ivarsson
Läst 417 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-28 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pimsan Ivarsson
Pimsan Ivarsson