Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cyber-meditation

Vill viska till vinden
att stanna
så kikaren ser bokhyllorna

Mellan rader av empiri
och demarkationsproblemet
hittar jag dig

Du är tryckt i framtid
såväl som klassisk forntid
Din rygg är hel

Och jag vill bara
viska till vinden
att stanna
att hålla upp kyleffekten

Att vara atmosfäriskt nära
ingå i dina veritikala och
horisontella virvlar

Segla i vår luftballong
tills multipla kosmos
visar livsträdet

Sedan… kan vi andas ut
bland dina logaritmer
och operativsystem…


© Pimsan Ivarsson




Fri vers av Pimsan Ivarsson
Läst 369 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-20 17:39



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Ditt språk är logaritmisk uppfriskande
(på en skala mellan -20 och +30 dB...)
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Pimsan Ivarsson
Pimsan Ivarsson