Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar



solen strålar från klarblå himmel

luften tung av sommarens dofter

gräset varmt och mjukt

inbjudande till lek och skratt




han böjer sig fram över henne

ser lekfullheten i hennes ögon

hon ser hans längtan

samma längtan hon bär




snart tystnar skratten

tunga andetag viskar i gräset

talar om kärleks lekar

talar om lustans åtrå




förenade i kärleks varma famn

de låter sig slukas i tusen kyssar

glupskt kramar hon hans lem

med sin varma, våta grotta




förlorade i varandra

förenade i kärlek

två blir ett

när kärleken drabbar










Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-04 17:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åhh så vackert och vilka underbara bilder du smeker framed din ljuva pensel .
Förlorad!!!
;)
2017-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP