Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slumra förbi

 

vill sova igenom 
tid och värk

slumra förbi
de mörka dalarna

till trots

se, jag lärde
drömma 
en levande saga

en gång

där spinner vidderna
eviga trygga

outblekta

och alla hjärtan
finns kvar

tillitshela




Fri vers av Ex¤animo
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-07 12:38



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
Vackra

detta ord slumra tycker jag om
det är ett innebördsord

sova vaken

och den drömmen du skriver
är den allas våra hjärtan är
vårt hjärta
helhetens
alltets
däri är våra så kallat enskilda hjärtan... kronblad
2011-06-09

  lisa"puzzle"svensson
sanndrömmar, vakendrömmar, vackerdrömmar i samma paket önskar jag dig
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo