Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust

vänd dig till mig, vänd dig från mig

jag vill brinna

jag vill svalna

jag är lust och du min längtan




Fri vers av Fridan
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-18 01:01



Bookmark and Share


  blaite
Så självklart perfekt och tydligt
2011-06-18

  Arja Söderfeldt
Fin dikt! Jag skulle fundera på, om inte ordet längtan kunde vara ett annat ord. Eld? Syre?

Längtan är ett ganska väl använt ord :-)
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Fridan
Fridan