Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gestalt


Jag pratar om en vacker gestalt
som sett det mesta
med en vacker blick

Rädslan är vän med handen
som ger själen slagen
i ett välkomnande mörker

Idag hittade en vacker gestalt hem
precis som längtan sagt
när en morgondag inte längre är önskad




Fri vers av Fridan
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-19 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridan
Fridan