Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst


Träden har somnat
Som ett god natt har dess grönska
gett oss liv
i dess färger

Fåglarna har flyttat
Som ett farväl har dess sång
skänkt oss längtan
till dess återvändo

Solen har slocknat
Som ett förlåt
ger den oss sin avlösare
som för att ge hopp
till sin återförening
med trädens grönska
med fåglarnas sång




Fri vers av Fridan
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-09 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridan
Fridan