Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista färd


nu sätts båtens segel i vind
och ut mot havets ljus den far
efterlämnar min tårdränkta kind
som ljusets värme varmt tar

vi vet att havet slukar alla spår
det är tid för att lämna detta land
vi vet att havet läker alla öppna sår
även då döden ligger i vår hand




Fri vers av Fridan
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-18 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridan
Fridan