Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dömd

jag kände mig ensam
som om jag behövde hela dig
omringad av havets rus och ärlighet
likt att vara ensam bland allt levande


vill du verkligen veta hur jag dansat fram
som om jag varit av en egen lag
smärtan är vingarna över ytan
utan dessa hade jag nått djupet i detta nu


jag kände mig ensam
men för att bli påmind om en förbjuden dans
är jag dömd till att sväva över havet och vilja nå
vilja bli dömd till djupet av sanningens straff




Fri vers av Fridan
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-18 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridan
Fridan