Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjudna


du är min längtan
min eviga längtan
den fördömda längtan

du stillar min lust
bara genom att andas mot min mun
du kan få mig att sväva över gränserna

i hela mitt liv ska jag längta
i hela mitt liv ska känslan skrika
det är en lidandes lust som vill stillas

varje dag
ska jag dig längta
och varje gång ska jag vara din




Fri vers av Fridan
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-18 23:08



Bookmark and Share


  blaite
Sorgligt å vackert på samma gång
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Fridan
Fridan