Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en tillängnad Karin. Min bästa vän som dog 2000


Flickan

Där sitter hon
Hopkrupen
Skrämd
Gömmer sig för världen
För ondskan

Flickan tänker
På mamma
Mamma i himlen
På pappa
Som är dum

Flickan gråter
Tårar som pärlor
på små röda kinder
Tårar av blod

Flickan gömmer sig
För ondskan i huset
För ondskan i livet
För ondskan i döden

Flickan sitter
Ofta där
I sitt mörka hörn
Försöker inte synas

En dag är inte flickan kvar
Flickan tänkte på mamma
Som är i himlen
Flickan tänkte på pappa
Som var dum

Flickan är glad nu
Solen skiner
Allt är bra
Flickan är hos mamma




Fri vers av Thorgal
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-12-30 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thorgal
Thorgal