Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans dröm

Så ska vi falla ner i sömn igen
till trädens vaggande sång
vi ska nå ro och sjunka in, min vän
och tillsammans se att natten inte blir lång


o när du sen i sömnen ler
från din längtans dröm
då vill jag åt din längtan be
för att nå dig där i din sömn


så sluter jag ögonen, och sjunker in
vaggandes av dina andetag
och där, vilandes mot din kind
känner jag lyckans behag




Fri vers av Fridan
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-20 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridan
Fridan