Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

Det finns en tomhet
Som alltid existerat
Även fast där funnits närhet

Utan känslor

En drömmande närhet
Som i sin ände haft
Den kalla tomheten

I tomhet är man sin egen fånge
I närhet är man någon annans
Tänk att få lika mycket av varje

Men vem lyckas med det...




Fri vers av Fridan
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-21 00:58



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Vackert, melankoliskt, tänkvärt.
2011-06-21

  Anadol
Oooo va starkt med "I tomhet är man sin egen fånge
I närhet är man någon annans"...
2011-06-21

  Blowingbubbles
Vackert & tänkvärt
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Fridan
Fridan