Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill alltid känna

När jag bodde i
Jag vill tänka på vägen.
Så jag ska, men jag behöver veta
Jag tror att du har hela tiden.

Och jag är alltid.
Vi kommer alltid att älska dig.
Du, min kärlek. hmm

Minnen av sötmandel
Allt detta beteende.
Så farväl. Gråta igen.
Jag känner två av dem.

Och jag är alltid.
Vi kommer alltid att älska dig.




Fri vers av purplepea
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-06 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

purplepea