Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän som du

Med en vän som du känner jag mej aldrig ensam
Med stödet du ger vågar jag bryta ihop

Men din kunskap lär du mej hela tiden
Med din ödmjukhet och förståelse lär jag mej om mej själv

Med en vän som du har jag inga fiender
När jag har en vän som du vill jag ge mej ut på äventyr

När jag har en vän som du vågar jag gå igen den allra mörkaste natt
Att ha en vän som du är min allra finaste skatt




Fri vers av tez
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-12 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tez
tez