Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energier i unviversum

Det känns som en sol skiner inifrån mej,
Som att jag får en kraft jag inte visste att jag hade
En helt underbar energi som rör sej levande runt i min kropp

Energin omsluter oss i mina drömmar
Och i vår egen sfär står tiden stilla
Inom detta fält behöver jag inte del dej med tiden

I vår sfär har vi inget och allt
Vi har evigheten och tomrummet
Vi har en livstid och bara några sekunder

Här finns varken minnen från det förflutna eller
drömmar om framtiden
Här finns bara vår energi som ekar igenom universum




Fri vers av tez
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-26 21:57



Bookmark and Share


  Line W
Love it!
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

tez
tez