Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sekunds känsla

Ditt namn klär mina läppar
Mina ögon speglar ditt vackra ansikte
En vindpust gör att din doft sköljer över mej
Jag blundar och plötsligt är bilden av dej borta,
Jag famlar i mörkret, letar efter dej
bilden av dej bleknar
När jag öppnar ögonen igen är du borta
Jag kan fortfarande se dej ibland, men inte känna din doft
Ditt ansikte kan inte längre speglas i mina ögon
och du hör inte längre ditt namn klä mina läppar




Fri vers av tez
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-05 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tez
tez