Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din virvelvind

Dina andetag känns omkring mej
Den varma luften mot min mun fyller min lungor
Tiden står stilla
Du och jag är det enda som existerar
Imorgon, igår, nu, då är ord som aldrig uppfunnits
Dina djupa ögon ger ett löfte om att allt kommer att bli bra
Du förför mej in i virvelvinden som är din värld
Jag känner dina läppar vandra upp försiktigt från min hals
tills våra läppar möts
Din kropp omsluter min
och här i din virvelvind vill jag stanna för alltid...




Fri vers av tez
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-27 21:58



Bookmark and Share


  Line W
Så vackert! Passion, närhet och känslor. Grymt!
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

tez
tez