Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hmm


Det höll på att gå åt skogen för mig,

istället rann det ut i sanden...




Fri vers av jojanni
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-14 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jojanni
jojanni