Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du mig?


Ser du mig nu sån som jag är, eller ser du mig som den du tror jag är.


Kanske är den du tror mig vara den jag egentligen är och den jag varit den jag fortfarande utger mig för att vara, trots att jag vet inom mig att jag är mycket mer av den jag är idag än jag någonsin varit.


Om du ser mitt sanna jag kan du älska mig sån...


eller måste jag konstruera mig i visionen av din kärlek?




Fri vers av jojanni
Läst 486 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-14 01:04



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
\" ... trots att jag vet inom mig att jag är mycket mer av den jag är idag än jag någonsin varit.


Om du ser mitt sanna jag kan du älska mig sån...\"

Smärtsamt vackert!
2008-06-17

    eva m h
Viktig frågeställning som är svår att svara på.
2008-06-15

  Pontus W.U
lysande! Vilken spegel är rätt? är alltid den egna bilden av det egna jaget alltid så sann eller sund? kan man lita på andras bilder? Jag tror att man måste låta sig lita på andra delvis och om någon älskar, så varför inte?
2008-06-15

    Jojjan
Jag hittar knappt ord, men...
Det var vackert och lätt att känna igen sig i.
Applåd såklart :)
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

jojanni
jojanni