Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag undrar...

Pulserande blodröd sol smeker över himlavalvets grågröna nakna vägg,
kastar sin skugga över barndomsdrömmar och genomlevda år.

Fantastiska underbara villfarelse som leder till eufori idaq.
Fantastiska avskyvärda villfarelse som leder till fördärv i morgon.

Samma sol och samma skugga med ny spegelbild varje gång...
som ingen kan styra,
som föds och levs,
som bygger den spegeln...

I vilken solen kastar sin skugga..




Fri vers av jojanni
Läst 456 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-10 16:30



Bookmark and Share


  aol
så stora kloka ord som grep tag i en,
2009-12-18

  Blåbäret
otroligt fängslande inledning...jag undrar med...
2009-01-12

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2009-01-10

    sunnanvind
Ja...det är märkligt..vad fin eftertanke den här texten skänker!
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

jojanni
jojanni