Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en bjällra kring din hals

du slår upp ögonen
frågeställning:
om du alltid
flyr
hur
skall det då bli
tänker du nu
tänder ljus


du slår upp ögonen
och han ser
på dig
i morgonsolen
PANG
ler nu
grät igår
smärtor
dessa smärtor
liknar gröna ärtor
du blir åksjuk utav
sätt på ett par djävulshorn å
allt fuckar upp


du slår upp ögonen
för andra gången
denna torsdag
ingen ser dig
bara den svarta skuggan
du har över din nakna kropp
brutna
koljoks har du svalt
du
nu
bara vill bli av med
straff: inte äta
pressa dig upp på armbågarna
sne och bruten och svettig med stripor
stripor de hänga som kånkelbär
utan kärlek som borstar bort dem
frågeställning:
var är du
varför var du så då för
inte nu för




Fri vers av charlotte svensson
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-17 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte svensson
charlotte svensson