Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilostad för handen

Det var jag som grävde graven
Och sålde mörkret

Kom!

Lämpligen in
men inte när jag vilar

Ropar på mig själv
Ger instruktioner
En själ men ingen besvarar

Vilsen svävande och hjälplös
Byggde natten med klossar
Stapplade på höjd
Bristen på ljus kastade upp stoftet
Gjorde en ojämnhet

Ett brak
En knas
En krasch
Smash
Röker hasch
Lättar på trycket
Godtyckligt för mycket
Blir berusad
Styckar mitt eget köttstycke
Håller näsan ovanför vattenytan


Är för handen vilostad

För bildytan
För diskussionsgrytan




Fri vers av purplepea
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-28 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

purplepea