Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom,du tog...


Du kom som någon jag älskade
Du tog vad du ville ha
Du tog min kropp,min själ,du tog över hela mig

Sakta sakta

Jag förstod inte då,trodde du älskade mig
Men det var inte kärlek
Det var något annat

Nu har jag förstått
Jag har tagit tillbaka min kropp och själ

Sakta sakta

Du kom

Du tog

MEN DU SEGRADE ALDRIG




Fri vers av Cecilia.A
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-01-10 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia.A