Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksförklaring till min nyfödda dotter


Du nyfödda barn


Nu är du här

du nyfödda barn


Du är så vacker

du nyfödda barn


Nu vet jag vem du är

du nyfödda barn


Du är Lova

min älskade dotter


Älskar dig så!




Fri vers av Cecilia.A
Läst 999 gånger
Publicerad 2006-03-09 23:15



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Som en munter överraskning: Du är Lova!
Jag blev väldigt glad av din dikt!
2006-06-19

  Agnes
Grattis till en liten dotter!!! Otroligt att du lyckas samla orden mitt i den eufori man upplever som nyförlöst. Tänker därför inte kommentera texten tekniskt - hur ska man kunna värdera sådan här lycka?
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia.A