Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter dig

Länge har jag väntat på dig

Vi har mötts i drömmen du och jag
Du viskade till mig att du skulle komma snart

Länge har jag väntat på dig

Vi har redan träffats du och jag
Någon annanstans i någon annan värld

Länge har jag väntat på dig

Nu är du äntligen hos mig och jag tittar djupt in i dina ögon
och då vet vi båda två att nu är väntan över

För mig
För dig

mitt älskade barn




Fri vers av Cecilia.A
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-06-09 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia.A