Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens kraft

Kärlekens kraft flyter i min kropp
likt honung i en silkeskokong

Kärleken är alltings verklighet
likt livet hos ett nyfött barn

Ingenting är någonting utan kärlek

Allting är liv med dig

Kärlek är allting

Du

Jag

Vårt barn

Alltings verklighet
likt honung i en silkeskokong




Fri vers av Cecilia.A
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-11-05 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia.A