Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kärleksförklaring till min älskade


Kärleksalfabet

Mitt alfabet har egna bokstäver som bildar nya ord

Stora ord
så att du förstår hur mycket du betyder för mig

Vackra ord
för att kunna tala om för dig hur vacker du är

Kärleksfulla ord
så att jag kan tala om hur mycket jag älskar dig

Mitt eget kärleksalfabet

bara för dig

min älskade




Fri vers av Cecilia.A
Läst 853 gånger
Publicerad 2006-10-31 14:43



Bookmark and Share


    Camillaa
Smart skrivit :)
/ C *
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia.A