Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummet

satt i ett fyrkantigt rum en gång
utan fönster eller dörrar, är där ibland.

det enda som kommer in
är en strimma ljus

tog den i min hand, luktade på den
la den mot min tunga

den smakade vågor på ett hav
lämnade tillbaka ljuset
och kravlade ut




Fri vers av Vertde Phtalo
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-25 23:35



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
gillar ditt sätt att skriva. små lite oförklarliga stunder
en osmakad smak, eller något som tanke som kommer på kontoret.
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Vertde Phtalo